Aapomikko Matti

Puolueiden kotisivut!

Keskusta:

Sivut ovat hienot, perusasiat löytyvät hyvin. Eikä ole liian vihreät sivut.

 

Päivitettävää:

http://www.keskusta.fi/Suomeksi/Keskusta/Keskustan_ihmiset/Kansanedustaj...

''Keskustan eduskuntaryhmä on 51 kansanedustajallaan eduskunnan suurin ryhmä. Eduskuntaryhmän
puheenjohtajana toimii Timo Kalli ja varapuheenjohtajina Inkeri Kerola ja Eero Reijonen.'' Keskustan toipuminen on ilmeisesti kesken vaaleista on kulunut sentään jo reilusti yli vuosi.

 

Perusuomalaiset:

Selkeät ja järkevät sivut. Vanhahtava

Päivitettävää:

http://www.perussuomalaiset.fi/historia

''Vaalimenestys
Perussuomalainen puolue on perustamisestaan lähtien osallistunut kaikkiin kunnallisiin ja valtiollisiin vaaleihin. Vuoden 2006 alussa pidetyissä presidentinvaaleissa Perussuomalaisten ehdokkaana oli Timo Soini, saaden noin 103 000 ääntä (3,4 %). Viime eduskuntavaaleissa 18.3.2007 Perussuomalaiset ottivat suhteellisesti suurimman vaalivoiton. Ääniä kertyi yli 112 000, joka tekee 4,1 % (edellisissä eduskuntavaaleissa 2003 kannatus oli 1,6 %). Vuoden 2008 kunnallisvaaleissa kannatus oli jo 5,4%, Perussuomalaisia kunnanvaltuutettuja valittiin kaikkiaan 443.''

Mites Ilkka Hakalehto vuodelta 2000 presidentin vaaleissa? Eikö historiallinen vaalivoitto ja ja nouseminen kolmanneksi suurimmaksi eduskunta puolueeksi ole mainitsemisen arvoista vaalimenestystä.

Kansallinen Kokoomus:

Hienot,Modernit,selkeät. Varmasti on rahaa palanut ja panostettu selkeästi .Kyllä kannattaa. Toisaalta pidin entisistä enemmän. Päivitettävää ei löytynyt sivujen uutuuden takia mutta sieltäkin niitä löytynee varmaan mutta pälisin puolin ei.

Vasemmistoliitto:

Oliskaan punaiset? No ei ole! Punaista löytyy enää vain logosta. Muuten oranssia,vihreää ja valkeaa. Vasta uudistetut. Selkeät ja hienot.

Päivitettävää:

http://www.vasemmistoliitto.fi/vasemmistoliitto/historia.html

''Vasemmistoliiton varapuheenjohtajina ovat toimineet myös HuK Katja Syvärinen (1992–1995), kansanedustaja Martti Korhonen (1995–1998), valtiotieteen lisensiaatti ja vuonna 1999 eduskuntaan valittu Suvi-Anne Siimes (1995–1998), sairauskohtaukseen kesken varapuheenjohtajakauden menehtynyt kansanedustaja Jorma Vokkolainen (1998–2000),  europarlamentaarikko Esko Seppänen (1998–2001), kansanedustaja Matti Huutola (2001–2004), kansanedustaja Minna Sirnö (2001–2007) sekä oululainen Risto Kalliorinne (2004–2007, 2009–).'' Mitkä ihmeen koodisarjat!!

Vihreä Liitto:

Oliskaan vihreää? On mutta selkeästi enemmän on valkoista. Vasta uudistetetut. Selkeät. Etusivulle vaikea päästä takaisin.

Päivitettävää:

Ikoniksi puolueen logo eikä mikä ihme tämä on http://www.vihreat.fi/favicon.ico

 

Suomen Sosiaalidemokraattit:

Hienot ja vasta uudistetut mutta missä punainen? Logossa.

Päivitettävää:

http://www.sdp.fi/fi/component/content/article/30-sdp/tutustu/taustat/41...

''Suomen hallitukset ovat useimmiten olleet monipuoluehallituksia. SDP oli mukana 1910- ja 1920-luvulla kahdessa lyhytikäisessä hallituksessa: ennen Suomen valtiollista itsenäisyyttä 1916-1917 monipuolue-enemmistöhallituksessa ja 1926 sosialidemokraattisessa vähemmistöhallituksessa. Vuodesta 1937 SDP on osallistunut lähes jokaiseen hallitukseen lukuun ottamatta puoluehajaannuksen vuosia 1957-1966 ja koko eduskuntavaalikauden 1991-1995 kestänyttä oppositioaikaa. Vuodesta 2007 SDP on ollut jälleen oppositiossa.''

Eikö ''vaalivoiton'' jälkeinen hallitukseen meno ole mainitsemisen arvoista.

 

Yhteenveto:

- Onko vasemmiston punainen aatteen palo tyrehtyt valkoiseksi.(demarit,vasemmistoliitto,skp) Jäljelle ei jää kuin http://www.tyovaenpuolue.org/index.php , http://www.ktpkom.fi/etusivu.html .

 

- Sivuja kannattaa päivittää jos sellaiset luo

- Sivuja kannattaa joskus uudistaa kuten kaikki edellä mainitut eduskunta puolueet ovat tehneet pl. Perussuomalaiset (Onko taktikointia?)

- http://peruss.kotisivukone.com/ Perussuomalaisilta hyvä idea. Ilmaiseksi tarjoaminen lisää varmasti käyttöä. Käytössä toki muillakin kuten keskustalla. Hyvää, helposti ja vaivattomasti jää aikaa itse asiaan.

 

Täältä tähän.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän IsmoKainulainen kuva
Ismo Kainulainen

Hyvä analyysi.

SDP kiittää päivityshuomiosta.

Mukavaa syksyn jatkoa.

Terveisin
Ismo kainulainen
SDP/VIESTINTÄ

Käyttäjän aapomikko kuva
Aapomikko Matti

Kiitos! Hyvää syksyä vain sivujen päivittelijöille ja muillekkin SDPn viestintään.

Toimituksen poiminnat