Aapomikko Matti

SDP:n silmänkääntö temppu...Valtionyhtiöistä!

Sdp on osallistunut Lipposen hallituksisssa sekä Vanhasen ykkösessä sekä Jäätteenmäen hallituksissa valtionyhtiöiden yksityistämiseen. Siihen perspektiin laitettuna http://yle.fi/uutiset/sdpssa_halua_lisata_valtion_teollisuusomistusta/64... kuulostaa naurettavalta . Puolue joka on osallistunut Rautaruukin,Outokummun,Kemiran ja monien muiden yritysten yksityistämiseen. On tullut katuma päälle tai ainakin hoksannut että syyttämällä edellistä hallitusta samanlaisista teoista kuin hallituksia joissa ollut mukana voi vaikka kannatus nousta. Ihmisen muisti on lyhyt. 4 vuoden oppositiossa olo katkaisee vastuun aikaiseisempien hallituksien päätöksistä joissa on ollut mukana.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Jarmo Makkonen

Aapomikon on parempi syyttää perussuomalaisia sitten kun siihen on perusteita, tuollainen SMP:llä elämöinti ilman mitään syytä vaikuttaa katkeralta hallitusmyötäilyltä.

Käyttäjän aapomikko kuva
Aapomikko Matti

Kiistätkö SMP:n toiminnan 1959-1995. Kiistätkö SMP:n johtohenkilöiden ja monien muiden henkilöiden perustaneen puolueen ilman velkoja. Kiistätkö sen että vuonna 1989 perustettiin SMP:n tukisäätiö jolle siirrettiin SMP:n omaisuutta moni mutkaisin talousjärjestelyin.Kiistätkö myös sen että SMP:n tukisäätiön nimi muutettiin vuonna 2006 Perussuomalaisten tukisäätiöksi.

Jarmo Makkonen

"Kiistätkö myös sen että SMP:n tukisäätiön nimi muutettiin vuonna 2006 Perussuomalaisten tukisäätiöksi."

Kiistän.

Käyttäjän aapomikko kuva
Aapomikko Matti Vastaus kommenttiin #15

Millä perusteella kiistät väitteen? https://virre.prh.fi/portal/dt?content.selectedCha... Tuolta voi tarkistaa asian. SMP:n tukisäätiön nimi on ollut 16.03.2006 alkaen Perussuomalaisten tukisäätiö.

Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #16

Siis pyydät minua itse etsimään todisteet typerälle väitteellesi. Näytä linkki tai todista muuten uskomaton väitteesi ja rahamäärä joka on siirtynyt perussuomalaisille. SMP meni konkurssiin eikä sieltä rahaa jäänyt jaettavaksi.

Käyttäjän aapomikko kuva
Aapomikko Matti Vastaus kommenttiin #19

Suomen Maaseudun Puolue rp. ja SMP:n tukisäätiö kaksi aivan eriä asiaa. Näistä Suomen Maaseudun Puolue rp. on mennyt konkurssiin ja SMP:n tukisäätiö on taas vaihtanut nimeä vuonna 2006. Mutta pyytämääsi lukemista: http://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_Maaseudun_Puol... , http://fi.wikipedia.org/wiki/Perussuomalaisten_Tuk... , http://yle.fi/uutiset/perussuomalaiset_saation_tuk... , http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/54945-riita-repesi... , www.seppohauta-aho.net/perussuomalaisten%20saatioa... Edeltävän viestin linkin lisäksi, tietoni olen hankkinut mm. näistä linkeistä. Googlettamalla voi saada lisää mutta alkaa jo toistumaan. Pyysin vain ystävällisesti sinun todistamaan sen että ettei SMP:n tukisäätiön nimeä ole vaihdettu Perussuomalaisten tukisäätiöksi. Rahamääristä en ole puhunut mitään. Nyt on sinun vuoro todistaa se ettei SMP:n tukisäätiön nimeä ole muutettu Perussuomalaisten tukisäätiöksi. Asiaa voit kysellä vaikka säätiön hallituksen jäseniltä: Timo Soini,Raimo Vistbacka, Matti Vattulainen, Mikko Vainio ja Timo Relander.

Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #20

Siis peri nimen tai ei edes sitä koska se vaihdettiin. Mitä epäoikeudenmukaista tuossa oli vaikka en ymmärrä miksi eivät perustaneet uutta säätiötä jos rahaa ei ollut pohjalla.

Käyttäjän aapomikko kuva
Aapomikko Matti Vastaus kommenttiin #21

Ei minusta hirveän epäoikeudenmukaista, mutta jotain tämä on yksi asia mikä yhdistää Suomen Maaseudun Puoluetta sekä Perussuomalaisia. Joitain ''vanhoja'' smp:läisiä harmittaa kun smp:laitettiin konkurssiin ja perustettiin uusipuolue ja pitävät sitä epäoikeuden mukaisena. Säätiöllä lienee kirstun pohjalla ainakin se 25000€-50000€ ihan laki ja sääntökohtaisena peruspääomana. Odotan edelleen todisteita siitä ettei SMP:n tukisäätiö ole vaihtanut nimeään Perussuomalaisten tukisäätiöksi.

Toimituksen poiminnat