Aapomikko Matti

Miksi liityin Kokoomusnuoriin? Miksi olen edelleen Kokoomusnuori?

Jouduin ensimmäiseen miettimään vastausta kun minua haastateltiin marraskuussa Porvari-lehteen. (s. 9 ) Mietin vastausta useita tunteja ja oitä ollessani yksikön päivystäjänä/apupäivystäjänä. Vastaaminen ei ole ollut helppoa koska minulla ei ole eikä ole koskaan ollut yhtä syytä kuulua kokoomusnuoriin. Olen pitempään jo ollut harmissani kokoomusnuorten sisäisestä tilanteesta. Olen onneksi pystynyt katsomaan tilanteita turvallisen etäältä. Kokoomusnuorissa harmillisesti asioiden sijaan tuntuu riitelevän ihmiset ja lähinnä absoluuttisen pienestä määrästä valtaa. Kuten olen huomannut ja olen kuullut aikaisemminkin eri henkilöihin ja useamman henkilöiden porukkaan kohdistuvia enemmän ja vähemmän jatkuvaa kiusaamista monilla eritavoilla.

Kiitos Merike ulostulostasi ja stemppiä niin KNL kuin NuVa toiminnassa. Monien toimintatapa ja kirjoittelu Meriken ulostulon jälkeen tuntuu erittäin tekopyhältä. (On myös hienoa ettet jäänyt ainoaksi ulostuloksi.) Onko tarkoituksena ainoastaan savustaa Markus Vierumäki ulos ja jatkaa toimintaa sen jälkeen kuin ennenkin? Osoitankin tukeni Markus Vierumäelle toimintaan KNL:N vpj:nä Huhtikuun alusta alkaen ja toivotan hänelle stemppiä oppimiseen.(Virheistä oppii mutta usein ikävällä tavalla). Tämä siksi että minä en näe että Markus olisi läheskään ainoa toimia KNL:ssä joiden toiminta tavat ovat tuomittavia. Kehoitankin itse kutakin katsomaan peiliin ja miettimään parempia toimintatapoja ja oppimaan.(ja pyytämään anteeksi jos on aihetta). Jokaiselle on kokoomusnuorten yhteisössä tilaa. Enkä usko että toiminta tapa paranee sillä että joku tai jotkut eroaisivat.

 

Toivotan onnea ja menestystä tulevalle Puheenjohtajalle sekä muulle liittohallitukselle. Kokoomusnuorissa on paljon hyvääkin mutta aina löytyy myös paljon parannettavaa. Onneksi näihin toimenpiteisiin näytetään ryhtyvän pontevasti. Yhteistyöllä!

Luottamus ja kannatus mitataan sitten Liittokokouksessa.

 

On ilo olla porvarillisessa ja uudistavassa toiminnassa mukana kohti parempaa huomista. (ja tulevaisuutta)

Olen kokoomusnuori sen vuoksi että en ole viellä löytänyt parempaa vaihtoehtoa toimia ja näyttää siltä että tuskin heti löytyvänkään. Joten olen mielelläni rakentamassa uudenlaista KNL toimintaa ja etenkin toimintatapaa.

 

Hyvää joulua itse kullekin!

 

Ajatukset ovat omiani.

 

Aapomikko Matti

Toimin mm. Lapin kokoomusnuorten piirihallituksen jäsenenä vuoden loppuun sekä Tornion kokoomusnuorten puheenjohtajana niin kauan kuin löytyy vapaehtoinen seuraaja (Paikka auki) sekä toivottavasti Kokoomusnuori viellä sinäkin vuonna kun täytän 30.

 

ps. Olen onnellinen siitä että toimin Lapissa.

ps.2 Ensimmäinen joka uhkaa minua että ei valita mihinkään tehtävää/ehdokkaaksi johonkin (joista ei minulle suuressa mittakaavassa ole mitään väliä) niin tarjoan Kahvit.

ps. 3 En mielelläni keskustele näistä asioista täysin julkisesti.

ps. 4 En  tykkää kohuista enkä varsinkaan niiden luomisesta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän heke kuva
Heikki Paananen

Joskus nuoruusvuosinani päädyin kerran kuuntelemaan Kauniaisten raamattuopistolla pidetyssä seminaarissa jonkun uskomattoman taitavan puhujan luentoa, jonka aihe oli ensirakkaus ja sen koko elämää muovaava voima.

Siitä tuli mieleen, että noinkohan blogistillekin on käynyt. Ensimmäinen on paras. Voisiko haastaa, että, voisiko joku muu poliittinen nuorisojärjestö kenties tarjota blogistille, tai vastaavan tuntemuksen omaavalle, paremman kasvualustan, kuin ensirakkaus Kokoomus? Pelhon mies voisi kokea merrat ainakin Vihireissä ja Persuissa?

Suunnistaja harvoin eksyy, mutta kaikki tietää, että ykkösrasti on vain metsäänmenemisen rekisteröintiä varten.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Kansallinen Kokoomus on nimenä vielä olemassa, mutta ei Kansallisia Kokoomusnuoria, oletko sinä sellainen ?

Käyttäjän aapomikko kuva
Aapomikko Matti

KNL=Kokoomuksen Nuorten Liitto

Toimituksen poiminnat