Aapomikko Matti

Kaikki blogit puheenaiheesta Puheenvuoron blogit

Perussuomalaiset - Tyhmiä, moraalittomia vai molempia?

Perussuomalaisten järjenjuoksu etenkin täällä blogimaailmassa herättää minussa kaksi kysymystä: Onko heillä lainkaan järkeä, ja jos on niin miksi se ei juokse? Laura Huhtasaari kopiointeineen on heille viaton uhri, ja syyllisiä kopiointiin ovat yliopistot ja kaikki muutkin mahdolliset tahot, etenkin Yle.

Luonnollisesti Laura Huhtasaari on ensimmäisenä näyttämässä mallia. Hän kiemurtelee kuin mato koukussa, vetoaa suurpiirteisyyteen eikä vastaa suoriin kysymyksiin. 

“Maan vaikuttavin blogipalvelu”

Otsikon mukaisesti sanotaan Puheenvuorosta. Mielestäni se on totta, ainakin lukijamäärillä mitattuna. Lukijoita blogini jutuilla on ollut jutusta riippuen jopa tuhansia, joskaan parintuhannen raja ei taida olla koskaan ylittynyt. Ei taida mikään muu alusta, Blogger tai Wordpress moiseen pystyä, vaikka niitä listataankin esimerkiksi Oikotieto.fi -palvelussa.

Millä kriteereillä toimitus tekee poiminnat ?

Olisin kiinnostunut , ja moni muukin varmaan, että minkälaisilla kriteereillä toimitus nostaa tietyt blogit toimituksen poiminnoiksi.

Otan esimerkiksi oman blogini 14.4 otsikolla kumpi on arvokkaampi rikkaus, joka johti vilkkaaseen mielipiteiden vaihtoon palstalla. Nyt esim on toimitus nostanut esille KD:n vaalitulosta käsittelevän jutun. Asetan kyseenalaiseksi sen painoarvon ja kiinnostavuuden valtakunnan tasolla. Toiseksi, nytkin siellä on roikkunut eräs blogi, jota on kommentoitu kaksi kertaa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä